4 jaar garantie Altijd in de buurt Deskundige specialisten Uitstekende service
Bel met een FOCWA-lid| contact@focwa.nl|

Braakschade

Wanneer er spullen uit je auto worden gestolen is dit al erg genoeg, maar helaas gaat een auto-inbraak vaak samen met braakschade. Zeker in het geval van haastige, onprofessionele diefstal wordt er veel schade toegebracht aan de auto. Doe bij een inbraak altijd meteen aangifte bij de politie en maak foto’s van de braakschade voor de verzekering. Laat vervolgens de schade zo snel mogelijk herstellen door een Focwa schadehersteller in de buurt, die de verschillende soorten braakschade deskundig kunnen repareren.

Soorten braakschade

Auto-inbrekers gaan vaak achter waardevolle spullen aan, zoals navigatiesystemen, autoradio’s, laptops en smartphones. Maar zelfs als er niks in de auto blijft liggen wordt er soms ingebroken voor auto-onderdelen, bijvoorbeeld de airbags. Om zo snel mogelijk toegang te krijgen en weer weg te kunnen wordt veel geweld gebruikt. De sloten worden geforceerd, de deur wordt opengebroken, de ruit wordt ingeslagen of het stoffen dak wordt opengesneden. Hierbij ontstaan daarnaast krassen en deuken.

Braakschade herstellen

Kleinere soorten braakschade, zoals krassen of deuken, kunnen vaak nog worden hersteld. Bij grotere schade, zoals een verbogen deur, moet het onderdeel soms worden vervangen. De soorten braakschade lopen zeer uiteen en treden soms gelijktijdig op. Bij Focwa schadeherstellers zijn alle soorten braakschade bekend en kunnen de juiste herstelmethoden worden vastgesteld en toegepast.

Schade?

Schade aan uw auto wilt u natuurlijk snel oplossen. Zoek daarom snel naar een schadehersteller bij u in de buurt.

Of neem contact met ons op