4 jaar garantie Altijd in de buurt Deskundige specialisten Uitstekende service
Bel met een FOCWA-lid| contact@focwa.nl|

Deukschade

Het overkomt de beste wel eens: bij het parkeren net dat ene paaltje over het hoofd gezien en nu zit er een deuk in uw auto. Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden. Zelfs door een hagelbui kunnen er deukjes ontstaan op uw voertuig.

Gelukkig zijn er FOCWA schadeherstellers die door hun vakmanschap deze kleine schades kunnen herstellen. Deze gecertificeerde specialisten herstellen uw auto via uitdeuken zonder spuiten. Dat doen zij snel, vakkundig, op locatie en tegen lage kosten.

Uitdeuken zonder spuiten
Deukschade is een van de meest voorkomende schades. Uitdeuken zonder spuiten is de perfecte reparatiemethode voor deuken zonder lakschade, tot maximaal de diameter van een 2 euromunt. Het is een techniek waarmee deuken lokaal hersteld kunnen worden zonder dat hiervoor nieuwe onderdelen of spuitwerk voor nodig zijn. Door middel van een professioneel hefboomsysteem wordt er druk uitgeoefend op de achterkant van de deuk, zodat de deuk weer vlak wordt ‘gemasseerd’. Zelfs deuken op locaties die moeilijk aan de achterzijde te bereiken zijn, kunnen met behulp van deze techniek hersteld worden. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van lijmtechnieken waarbij van buitenaf getrokken wordt. Een vakkundige schadehersteller controleert door middel van reflecterend licht of de deuk is weggewerkt. Het is precisiewerk waarbij een fout een nieuwe deuk kan veroorzaken. Om die reden kan uitdeuken zonder spuiten het beste worden overgelaten aan FOCWA gecertificeerde schadeherstellers.

Jan, 54 jaar uit Meppel: “Ik heb mijn auto nu bijna drie jaar en hij ziet er nog steeds netjes uit. Totdat ik de portier van de auto te hard opensloeg tegen een paaltje aan. Hierdoor zat er een deukje in de portier van mijn auto. Ik wilde dit zo snel mogelijk laten repareren en gelukkig kon dat ook. Bij een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het uitdeuken, zonder het plaatwerk daarbij opnieuw te hoeven spuiten. Door het vakmanschap van deze vakmannen en -vrouwen waren alle oneffenheden uit mijn auto. Ik kon niet alleen dezelfde dag nog verder rijden met mijn auto weer als nieuw, maar ik bespaarde ook geld omdat het plaatwerk niet vervangen of gespoten hoefde te worden.”

Niet alle soorten deuken kunnen behandeld worden door middel van uitdeuken zonder spuiten, maar wanneer dit wel het geval is, is het de meest efficiënte, kostenbesparende en milieuvriendelijke methode om de deukschade te herstellen. De originele auto-onderdelen worden behouden en er kunnen geen kleur- en/of glansverschillen ontstaan. Controleer bij een FOCWA schadeherstelbedrijf bij u in de buurt of uw deuk(en) in aanmerking komen voor uitdeuken zonder spuiten en wie weet valt de schade alleszins mee, zowel aan uw auto als in uw portemonnee.

De garanties van het FOCWA schadeherstelbedrijf
Kwaliteit en zekerheid staan voorop bij de FOCWA schadeherstellers. Het zijn stuk voor stuk specialisten die zich volledig hebben toegelegd op licht schadeherstel en beschikken over alle door FOCWA erkende certificaten en diploma’s. Sommige bedrijven voeren de reparaties op locatie uit. Ook zorgen zij ervoor dat alles soepel kan worden geregeld met uw schadeverzekeraar. FOCWA schadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Kleine autoschade? Kies voor een FOCWA schadeherstelbedrijf!
Wilt u zeker weten dat de kleine schades aan uw auto professioneel worden hersteld en op de door u gewenste locatie? Kies dan voor een FOCWA schadeherstelbedrijf.

Schade?

Schade aan uw auto wilt u natuurlijk snel oplossen. Zoek daarom snel naar een schadehersteller bij u in de buurt.

Of neem contact met ons op