4 jaar garantie Altijd in de buurt Deskundige specialisten Uitstekende service
Bel met een FOCWA-lid| contact@focwa.nl|

Uitdeuken zonder spuiten

Veel autobezitters blijven lang doorrijden met een deuk, afgeschrikt door mogelijk hoge reparatiekosten. Toch hoeft het herstel van dit soort schade niet veel te kosten. Kleine deuken ontstaan door bijvoorbeeld een openslaande portier, tijdens het parkeren of door hagelstenen kunnen vaak ook zonder ingrijpende en kostbare maatregelen worden hersteld. Zo kunt u bij Focwa schadeherstellers terecht om kleine deuken te laten herstellen door middel van ‘uitdeuken zonder spuiten’ (ook wel bekend als ‘restylen’).

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek waarmee deuken lokaal hersteld kunnen worden zonder dat hiervoor nieuwe onderdelen of spuitwerk voor nodig zijn. Dit bespaart veel kosten, een voorwaarde is echter wel dat de lak verder onbeschadigd is. Bij uitdeuken zonder spuiten wordt er door middel van een professioneel hefboomsysteem druk uitgeoefend op de achterkant van de deuk, zodat de deuk weer vlak wordt ‘gemasseerd’. Zelfs deuken op locaties die moeilijk aan de achterzijde te bereiken zijn kunnen met behulp van uitdeuken zonder spuiten hersteld worden. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van lijmtechnieken waarbij van buitenaf getrokken wordt. Een vakkundige schadehersteller controleert door middel van reflecterend licht of de deuk is weggewerkt. Het is precisiewerk waarbij een fout een nieuwe deuk kan veroorzaken. Om die reden kan uitdeuken zonder spuiten het beste worden overgelaten aan Focwa gecertificeerde schadeherstellers.

Niet alle soorten deuken kunnen behandeld worden door middel van uitdeuken zonder spuiten, maar wanneer dit wel het geval is, is het de meest efficiënte, kostenbesparende en milieuvriendelijke methode om de deukschade te herstellen. De originele auto-onderdelen worden behouden en er kunnen geen kleur- en/of glansverschillen ontstaan. Controleer bij een Focwa schadeherstelbedrijf bij u in de buurt of uw deuk(en in aanmerking komen voor uitdeuken zonder spuiten en wie weet valt de schade alleszins mee, zowel aan uw auto als in uw portemonnee.

Daarom Focwa

Of het nu gaat om een defect in de high-tech apparatuur van je elektrische SUV of blikschade aan je oude trouwe beestje, bij een FOCWA-schadehersteller kun je er altijd zeker van zijn dat er met de blik van een professional naar gekeken wordt.

  • Altijd zeker van kwaliteit
  • Vier jaar garantie
  • Heldere prijsafspraken
  • Originele onderdelen
  • Altijd bij u in de buurt
  • Goede service, geen gedoe
  • Duurzaam