4 jaar garantie Altijd in de buurt Deskundige specialisten Uitstekende service
Bel met een FOCWA-lid| contact@focwa.nl|

Lakschade

Het overkomt de beste wel eens: bij het parkeren net dat ene paaltje over het hoofd gezien of een winkelwagentje dat net uw auto schampt waardoor er een kras in de lak zit. Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden. Zelfs door een hagelbui kan er lakschade ontstaan op uw voertuig.

Gelukkig zijn er FOCWA schadeherstellers die door hun vakmanschap deze kleine schades kunnen herstellen. Deze gecertificeerde specialisten herstellen uw auto via spotrepair. Dat doen zij snel, vakkundig, op locatie en tegen lage kosten.

Spotrepair
Een kras in de lak van uw auto is zo gebeurd. Dit ziet er niet alleen minder mooi uit, maar het betekent ook dat de beschermende laag op die plek ontbreekt. Gelukkig is het voor de meeste, relatief kleine krassen mogelijk om de schade lokaal te behandelen door middel van spotrepair. Dankzij spotrepair bent u uw auto vaak niet langer dan een dag kwijt en hoeft de auto niet in de spuitcabine om gehele onderdelen over te laten spuiten. Zo bespaart spotrepair u ook veel herstelkosten. Zolang de kras een oppervlak beslaat dat kleiner is dan een A4’tje, behoort spotrepair meestal tot de mogelijkheden. Een professionele schadehersteller kan de beschadigde plek dan lokaal schuren, plamuren en in de grondverf zetten. Om de schade zo onzichtbaar mogelijk te herstellen moet de schadehersteller vervolgens de juiste kleur spuitverf mengen.

Saskia, 35 jaar uit Zoetermeer: “Laatst heb ik mijn auto moeten laten herstellen, omdat er een kras op mijn linker achterbumper zat. Ik reed naar achteren en toen was het al te laat. Een lelijke kras in mijn lak die ik er eigenlijk wel uit wilde hebben. Ik ben op zoek gegaan naar een hersteller en kwam uit bij een bedrijf dat enkel de kras kon wegwerken, zonder gelijk een groot deel mee te hoeven spuiten van de auto. Dit zorgde ervoor dat het schadebedrag meeviel en ik dit niet hoefde te claimen bij de verzekering. Hierdoor behield ik mijn no-claim en mijn korting op de premie.”

Met een FOCWA schadehersteller bent u verzekerd van professionele apparatuur en de vakkundigheid van de hersteller bij het bepalen van de juiste kleur. De beschadigde plek op de auto wordt vervolgens lokaal overgespoten en gedroogd met een hittelamp. Tot slot volgt een beschermende laklaag. Vind een FOCWA schadehersteller bij u in de buurt op www.focwa-autoschade.nl/schadeherstellers.

De garanties van het FOCWA schadeherstelbedrijf
Kwaliteit en zekerheid staan voorop bij de FOCWA schadeherstellers. Het zijn stuk voor stuk specialisten die zich volledig hebben toegelegd op licht schadeherstel en beschikken over alle door FOCWA erkende certificaten en diploma’s. Sommige bedrijven voeren de reparaties op locatie uit. Ook zorgen zij ervoor dat alles kan worden geregeld met uw schadeverzekeraar. FOCWA schadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Kleine autoschade? Kies voor een FOCWA schadeherstelbedrijf!
Wilt u zeker weten dat de kleine schades aan uw auto professioneel worden hersteld en op de door u gewenste locatie? Kies dan voor een FOCWA schadeherstelbedrijf.

Schade?

Schade aan uw auto wilt u natuurlijk snel oplossen. Zoek daarom snel naar een schadehersteller bij u in de buurt.

Of neem contact met ons op