4 jaar garantie Altijd in de buurt Deskundige specialisten Uitstekende service
088 501 10 00| contact@focwa.nl

Spotrepair

Een kras in de lak van uw auto is zo gebeurd. Dit ziet er niet alleen minder mooi uit, maar het betekent ook dat de beschermende laag op die plek ontbreekt. Gelukkig is het voor de meeste relatief kleine krassen mogelijk om de schade lokaal te behandelen door middel van spotrepair. Dankzij spotrepair bent u uw auto veel minder lang kwijt en hoeft de auto niet in de spuitcabine om gehele onderdelen over te laten spuiten. Zo bespaart spotrepair u ook veel herstelkosten.

Zolang de kras een oppervlak beslaat dat kleiner is dan een A4’tje, behoort spotrepair meestal tot de mogelijkheden. Een professionele schadehersteller kan de beschadigde plek dan lokaal schuren, plamuren en in de grondverf zetten. Om de schade zo onzichtbaar mogelijk te herstellen moet de schadehersteller vervolgens de juiste kleur spuitverf mengen. Met een Focwa schadehersteller bent u verzekerd van professionele apparatuur en de vakkundigheid van de hersteller bij het bepalen van de juiste kleur. De beschadigde plek op de auto wordt vervolgens lokaal overgespoten en gedroogd met een hittelamp. Tot slot volgt een beschermende laklaag.

Niet alle soorten krassen komen in aanmerking voor spotrepair. In sommige gevallen zou kleurverschil onvermijdelijk zijn, of misschien is de kras te groot. In die gevallen is wel een uitgebreidere spuitbehandeling nodig. Laat daarom door een Focwa gecertificeerde schadehersteller beoordelen of uw kras geschikt is voor spotrepair. In dat geval bent u uw auto soms slechts enkele uren kwijt voor deze milieuvriendelijke en kostenbesparende reparatiemethode.

Daarom Focwa

Of het nu gaat om een defect in de high-tech apparatuur van je elektrische SUV of blikschade aan je oude trouwe beestje, bij een FOCWA-schadehersteller kun je er altijd zeker van zijn dat er met de blik van een professional naar gekeken wordt.

  • Altijd zeker van kwaliteit
  • Vier jaar garantie
  • Heldere prijsafspraken
  • Originele onderdelen
  • Altijd bij u in de buurt
  • Goede service, geen gedoe
  • Duurzaam